תינוק נרתע מאוניברסיטה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/06/2019 | 12:35 | מאת: עדידוש

שלום תינוק בן 12 שבועות. מתוקן 8 שבועות. יוצר קשר עין, מגיב ששרים לו ומצחיקים אותו, משמיע קולות, מחייך אבל כל זה רק שהוא על הידיים, בכל מני תנוחות אבל רק שהוא על הידיים. ברגע שאני מניחה אותו באוניברסיטה עם צעצועים מעליו, מעט צעצועים 2-3 לכל היותר הוא מתחיל לבכות. גם כשאני לידו! ניסיתי להחליף אוניברסיטה ועדיין.... מה יכולה להיות הבעיה?????

שלום, זה יחלוף ככל שהוא יגדל. בינתיים תניחי לו ואל תציקו לו.

מנהל פורום רפואת ילדים