חיסונים לא במועד בהקשר לחצבת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/06/2019 | 11:12 | מאת: גידי

שלום בתי בת שנה ופיספסה את חיסוני גיל חצי שנה בהם מנה אחרונה של רוטה. 1. הבנתי שלא נותנים רוטה אחרי גיל 8 חודשים האם זה נכון? 2. מאחר ולא קיבלה חיסון מחומש לגיל חצי שנה ובהקשר התפרצות החצבת, איזה חיסון כדאי שתעשה קודם האם להשלים גיל חצי שנה או לתת מרובעת קודם?

אכן נכון אין צורך במתן רוטה יותר לגבי החצבת הייתי נותן את החיסונים של שנה שבהם יש גם את אותם החיסונים של גיל 1/2 שנה ולהשלים את הנותרים בהמשך

מנהל פורום רפואת ילדים