שאלה לגבי פלאג'יל תרחיף לבת 3 שנים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

04/06/2019 | 12:44 | מאת: אמא

שלום, האם ניתן לערבב את התרופה פלאג'יל תרחיף עם מעדן לבת 3 שנים? אינה מוכנה לקחת אותו בשום צורה, בנוסף כמה שעות צריך להיות המרווח בין כל מנה למנה אם לוקחים אותו 3 פעמים ביום, האם חייב לשמור על 8 שעות, ניתן לתת בפחות זמן? תודה

05/06/2019 | 12:22 | מאת: אמא

עוד שאלה, היום הוא היום ה3 למתן התרופה, ביומיים הראשונים הייתה מקיאה או יורקת חלק ממנו, האם הטיפול נחשב לא יעיל? אני עושה את כל המאמצים שהיא כן תקח את המינון במלואו אבל אינני מצליחה,

מנהל פורום רפואת ילדים