כינים בראש לילדה בת 21

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/05/2019 | 17:30 | מאת: לאה

היי:) אני בת 21, למשך שבוע 1 עבדתי בצהרון ילדים ביו הגילים 4-7 ובמהלך העבודה נתקלתי בבנות עם כינים. מהיום הראשון הייתי עם שיער אסוף (צמה/קוקו גבוה) והשתדלתי להתרחק מהבנות כמה שיותר, אבל יכול להיןת שבלי לשים לב התקרבתי. מהיום הראשון אני מרגישה שהראש מגרד לי. חשוב לי לציין שעד גיל 12 היו לי כינים ולאחר טיפול הפסיקו לי ומאותו יום לא חזר ולא יצא לי שהרגשתי תחושה של גרד בראש.. עשיתי טיפול עם ריסוס שקניתי בבית מרקחת ומסרק סמיך ולא יצא כלום ואני כל יום עושה עם מסרק סמיך אבל הגירודים לא מפסיקים ואני מפחדת שיש לי כינים ומתביישת מאוד. אני לא יודעת אם זה קשור אבל אני לקחתי ריקוטן עד לפני שבועיים והפסקתי בעקבות פריחה ביידים.. אשמח ממש לעזרה

שלום, רוב הסיכויים שזה בגלל הלחץ שלך אבל תעשי טיפול נגד כינים ובזה העניין יגמר.

מנהל פורום רפואת ילדים