לשון בחוץ תינוקת בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/05/2019 | 12:49 | מאת: עדי

הי , ביתי בת שנה ו 5 חודשים ובחודש האחרון מרבה להוציא את הלשון ..היא פשוט מוציאה כל הזמן את הלשון ומשחקת איתה - גם במהלך משחק וגם כשסתם נמצאת עם עצמה האם דורש בדיקה? אני לא יודעת לומר אם זה התנהגותי כי זה כבר קרוב לחודש או רפואי( בלוטת התריס, רפיון שירירים וכדומה) תודה רבה

שלום, תראו את זה לרופא הילדים. קרוב לודאי שזה כלום אך שגם הוא יתרשם.

30/05/2019 | 14:52 | מאת: עדי

האמת שהיינו אתמול והוא לא הסכים אפילו לבדוק.. ישר עוד מהסיפור אמר לנו שזה התנהגותי ובזה זה הסתיים.. האם ללכת לרופא אחר לחוות דעת נוספת? מה יכולות להיות הסיבות לכך?.קראתי קשר לבלוטת התריס אך לא מסתמכת על מידע מגוגל. תודה רבה

מנהל פורום רפואת ילדים