דימום מהאף לילד בן 7

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

23/05/2019 | 14:54 | מאת: שיר

דר שלום רב , לבני בן ה7 בשבוע האחרון היו 2 מקרים של דימום די סמיך מהאף. לדעתי זה קורה בתדירות גבוהה מדי אחת למס חודשים. אני רוצה לציין שבחצי שנה האחרונה סבל 3 פעמים מסינוסיטיס וטופל באנטיביוטיקה, פעם אחרונה היתה לפני חודשיים. אני ממש לחוצה ? האם יכול להיות משהו מסוכן חלילה? מה עלי לבדוק? תודה רבה על המענה!

שלום, קרוב לודאי שזה נובע מהיובש של מזג האוויר. במיוחד לאחר סינוסיטיס הריריות שם מאד פריכות ובמזג אוויר יבש הם נוטות להסדק ולדמם.

מנהל פורום רפואת ילדים