נשימה מהירה אצל תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/05/2019 | 12:47 | מאת: רוז

שלום רב, תינוק בן שבוע וחצי. כאשר נולד היה בעריסת חימום למשך שעתיים ובמהלך הלילה הראשון חובר למוניטור עקב נשימה מהירה. בבוקר נותק, הכל היה בסדר. בשעות הלילה ולעיתים במהלך היום אני רואה נשימה מהירה כמו שיש לתינוקות כאשר הם חולמים. אך זה יכול להיות בזמן ערות/ שינה ואני רואה שזה לא חלום. יש לציין שזה לא משהו תמידי, במהלך היום רוב הזמן נושם תקין ולא נצפית אי נוחות או בכי או אי שקט (גם כאשר נושם מהר). יש לי תור לרופא ביום רביעי, האם יש פה משהו שמצריך טיפול מיידי, האם אנו מפספסים משהו? אשמח למענה מהיר, תודה רבה. ניסיתי לצרף סרטון אך האתר לא נותן.

שלןם, זה בסדר שאתם הולכים לרופא אך נראה לי שהכל תקין ללא בעיה.

מנהל פורום רפואת ילדים