ריפלוקס סמוי תינוק 7 שבועות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/05/2019 | 16:43 | מאת: עדידוש

לדעתי וזה לא קשה לאבחון בני סובל מריפלוקס סמוי. הוא בוכה ששמים אותו על הגב בשעות העירות, נרגע רק על הידיים בתנוחה של הוצאת גרפס שהראש מעבר לכתף, בלילה הוא משתנק מחרחר ורואים שמשהו עולה לו למעלה והוא בולעה חזרה. תזזיתי בשינה ולא נינוח. האם יש מה לעשות חוץ מלדחוף תרופות כמו נזטק ואחרות? מציינת שניסיתי לתת מטרנה a.r הוא לא מתחבר אוכל אבל נרדם ישר אין לו סמן עירות בכלל... המלצות למשהו טבעי לריפלוקס? קיים דבר כזה?

שלום, בהחלט ניתן לעזור ע"י טיפול ברפואה משלימה ואשמח לעזור לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים