ריפלוקס סמוי בתינוק 7 שבועות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/05/2019 | 09:37 | מאת: עדידוש

שלום אני אם לתינוק בן 7 שבועות ( נולד שבוע 35+4) סובל מריפלוקס סמוי. פולט מעט מאוד אבל האוכל עולה והוא בולע חזרה, מחרחר, לא יכול לשכב על הגב במזרן פעילות ובוכה ללא הפסקה שהוא על המזרן. לא נינוח, סובל מתוך שינה. אני מתחילה לתת לו מטרנה a.r האם צריכה להיות בעיה שזה מכיל עמילן תירס ותפוח אדמה? האם זה מנפח? משמין יותר? יכול לעשות מיוחדות?

שלום, זה אינו מתפיח או משמים אלא עלול לגרום לעצירות וכאבי בטן. תינוקות רבים מסתדרים עם זה ללא כל בעיה. תנסו ותראו אם זה ישפר את מצב הרפלוקס.

מנהל פורום רפואת ילדים