תינוק שלא עושה הרבה פיפי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/05/2019 | 19:21 | מאת: שני

שלום רב, בני בן ה5 וחצי חודשים ממעט לעשות פיפי, החיתולים לא מפוצצים בשתן כפי שהייתי מצפה. לדוגמא אחרי לילה של 12 שעות החיתול לא מפוצץ ולעתים די ריק. היו גם מספר מועט של לילות שכן החיתול היה מפוצץ... אני יודעת שיש לו הרחבה באגן כליה שמאל של 10 מ"מ שהיא במעקב. האם יש קשר בין הדברים? האם יש מקום לדאגה? אילו בדיקות ניתן לעשות כדי לראות שהכליות שלו אכן עובדות כראוי?

שלום, יש להקפיד שישתה הרבה מים במיוחד בימים יבשים וחמים. אין קשר לאגן הכליה המורחב.

מנהל פורום רפואת ילדים