דחוף - אבעבועות רוח לתינוקות בת חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/04/2019 | 16:27 | מאת: נועה

שלום, בתי בת חודשיים וחצי הייתה חשופה לילדים שהיו חשופים לילד חולה אבעבועות רוח. ילדים אלו עכשיו מנסים לקבוע תור לחיסון. איני יודעת אם מישהו מהם כבר חולה במחלה או רק נדבק (שלב הדגירה). מה צריך לעשות עם תינוקת בת חודשיים וחצי? אני כילדה לפני 27 שנה בערך חליתי במחלה. אני שואבת לה חלב אם ומאכילה אותה בזה חלקית-רק 2 האכלות ביום או רק האכלה אחת -מהיום שהיא נולדה בעקבות חוסר בחלב. האם היא מחוסנת כי קיבלה נוגדנים בבטן? במידה ולא, מה עלי לעשות?

שלום, לא לעשות כלום. להמתין ולראות את היא נדבקה. רוב הסיכויים שלא.

מנהל פורום רפואת ילדים