שאלה חשובה- בן 6 שנים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/04/2019 | 20:59 | מאת: אמא

לרופא שלום, הבן שלי בן 6 שנים, בתקופה האחרונה הוא מגלה עניין רב באיבר המין שלו, הוא נהנה לשחק ולגעת בו אפילו מבקש מאחו הקטן שיגע לו בו, על אף שדברנו איתו שזה בסדר לגלות את גופו ואף דברנו איתו על תפקיד האיבר הזה, ואמרנו שאסור לחשוף את גופו למשהו אחר, הוא אומר שהוא כן מבין ולא יחזור על זה שוב, אבל כשהוא לבד בחדר או נמצא עם אחיו הקטן הוא כן מבקש וחוזר על אותה פעולה, אוסיף שאנו נחשף לתכנים מיניים לא בבית ולא במקומות אחרים( אנחנו תמיד מלווים אותו מחוץ לבית חוץ מהיותו בגן כמובן) האם זה משהו נורמלי? איך להתנהג במצב הזה? תודה וחג שמח

שלום, עשיתם את מה שצריך ונהגתם נכון. חיזרו והדגישו את מה שאתם אומרים והוא יפנים את זה. הוא מגלה את גופו וזה טבעי ובסדר אך יש להציב גבולות.

מנהל פורום רפואת ילדים