ניתוח הקטנת שקדים לילדה בת 3

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/04/2019 | 01:14 | מאת: ניתוח הקטנת שקדים לילדה בת 3

שלום רב, הבת שלי בת 3 צריכה לבצע ניתוח הקטנת שקדים ביום שלישי הבא. לפני כשבוע הבת שלי העלתה חום גבוה ולפי בדיקת רופא נאמר שיש לה דלקת גרון ועליה לקחת אנטיביוטיקה. את האנטיביוטיקה אנחנו נקח עד יום רביעי הקרוב שכמו שצינתי הניתוח הוא שבוע לאחר מכן ביום שלישי. שוחחתי עם המנתח כי אנחנו נבצע את הניתוח דרך הביטוח. והמנתח אמר לי שהוא לא יודע מה יחליט המרדים ואולי יבצעו את הניתוח. אמר לנו להגיע בשלישי הבא לניתוח והמרדים יחליט מכיוון שאין שבועים רצופים שלא היה חום. אלא יהיה שבוע וחצי. ורציתי להתיעץ כאן לגבי האם לבצע את הניתוח או לא ? בגלל שהבת שלי הייתה חולה שבוע וחצי לפני הניתוח. תודה על המענה

שלום, יש סיכוי סביר שהניתוח יבוצע כיון שבכל זאת עבר מספיק זמן. אין כאן החלטה חד משמעית וכל מרדים קובע לעצמו את גבולות הביטחון

מנהל פורום רפואת ילדים