תינוקת לא רגועה המון זמן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/04/2019 | 23:21 | מאת: לנה

שלום, לפני שבועיים הייתי עם בתי בת 1.5 אצל הרופאה מכיוון שהייתה חסרת מנוחה וחשדנו כי יש לה דלקת אוזניים (המון דלקות חוזרות) הרופאה איבחנה דלקת באוזן אחת ורשמה אנטיביוטיקה במידה ויעלה לה חום. לאחר שבוע באמת עלה חום והתחלנו טיפול אנטיביוטי במקביל שוב הלכנו לרופאה והיא שללה דלקת אוזניים וגרון הפנתה לבדיקת דם וגם לאחר תוצאות הבדיקת דם אמרה להמשיך עם האנטיביוטיקה. החום ירד לאחר 4 ימים אך הילדה ממש חסרת שקט כל הזמן בוכה.. ולא מתנהגת כרגיל בכלל. היו הפרשות מוזרות בטיטול ולא כמו בדרך כלל שמנו לב שהטיטולים שלה כמעט תמיד יבשים למרות שהיא שותה הרבה (גם מים גם בקבוק) גם לאחר שינה של 10-11 שעות הטיטול יבש. הרופאה הפנתה מחר לבדיקת שתן אך השאלה שלי היא האם יכול להיות שיש דלקת שתן אחרי שבוע עם אנטיביוטיקה? ומה ניתן לעשות איך להקל עלייה עד הבירור כי רואים שמשהו נורא מציק לה במהלך כל היום. בנוסף עוד משהו שנורא מטריד אותי שהיום שמתי לב שהופיעו לה ליד העיניים עיגולים קטנים מאוד אדומים שנראים כמו שטפי דם קטנטנים.

שלום, קרוב לודאי שמדובר במחלה וירלית שלוקחת זמן ממושך. גשו לבדיקה חוזרת של הרופאה.

מנהל פורום רפואת ילדים