דלקת גרון וחום גבוה.

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/03/2019 | 03:06 | מאת: נופר

יש לי דלקת גרון מאתמול בלילה (24.3). והלכתי לרופאה היא נתנה לי 10 ימים אנטיביוטיקה ויום מנוחה אחד. וגם ויש לי חום המקסימים שלו היה אתמול בלילה 39.8 מעלות אני כרגע ביב לכן אני לא יודעת מה לעשות בהנחה שיום אחד (מחר) לא יספיק לי במידה ואני לא אגיע כנראה יורד לי ציון בתעודה ואפסיד כמובן חומר, אבל אני מפחדת שאם אגיע והמצב "יחמיר" אני לא אדע מה לעשות לכן אשמח לדעת מה אתה ממליץ. בנוסף, אני מאוד מתקשה לבלוע זה מאוד שורף וכואב לי, אני ממש מנסה לשתות כמה שיותר מים כי ממה שהבנתי אנטיביוטיקה מייבשת. אך זה מאוד כואב ולכן מאוד קשה לי לשתות, ולאכול מוצאת כמאתגר אף יותר. האם יש לזה פיתרון? או לפחות משהו שיקל במעט על הכאב? בנוסף, הכאב גרון ממש מפריע לי לישון כי הוא גם כואב וגם יבש וכשאני שותה או אפילו בולעת רוק זה ממש שורף לי. אני מנסה כמה שעות לישון ולפעמים אני מצליחה לישון שעה שעתיים אבל לא יותר. אני מרגישה כאילו חסרות לי שעות שינה למרות שאני כל היום במיטה. אשמח אם תוכל להגיד או לייעץ לי איך לפתור את כל הבעיות הללו? בתודה מראש נופר.

שלום, ראשית תמשיכי לבלוע את האנטיביו7יקרה בנוסף את יכולה להשתמש בכל סוגי הטבליות למציצה מסוג סטרפסילס, למוסין ודומיהם. זה מכיל חומר מאלחש ויפחית את כאב הגרון והצריבה.

מנהל פורום רפואת ילדים