חום לכמה שעות שחוזר בסופי שבוע

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

23/03/2019 | 21:13 | מאת: ליאורה

שלום, הבן שלי, בן שנה. בשלושת השבועות האחרונים בסוף השבוע תופעה חוזרת של חום לכמה שעות (עד 24) ואז נעלם, ללא תסמינים נוספים. אנחנו מנסים להבין אם יכול להיות שמדובר בתגובה אלרגית למשהו, כמו למשל ענבים שאנו נוהגים לאכול בפיקניק בסופי שבוע. בעלי מעשן סיגריות רגילות ואלקטרוניות האם יכול להיות שזו חשיפה לזה? אשמח לדעת ממה זה יכול לנבוע ואם יש בדיקות שמומלץ לעשות. תודה

שלום, כיון שמדובר בתופעה חולפת ללא סימנים נוספים לא הייתי עושה כל בירור.

מנהל פורום רפואת ילדים