דלקת או אלרגיה בעור- תינוק בן חצי שנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/03/2019 | 17:59 | מאת: רות

שלום, בני בן חצי שנה. באחד המרפקים יש לו יובש בעור שנראה כמו מקבץ של פצעים קטנים. השטח הכולל של הפצעים כ-1 סמ"ר. זה לא נראה חמור כל כך. רופא עור המליץ על טיפול בבטאקורטן g פעמיים ביום למשך שבוע. אני בעד תרופות טבעיות כל עוד יש ברירה. כידוע יש במשחה סטרואידים לכן אני מעדיפה לא להשתמש בה. האם יש איזשהו תחליף טבעי למשחה? או שחייב לקבל את הטיפול בבטאקורטן g? תודה.

שלום, הטיפול במשחה אינו מסכן את הילד כיון שזה מקומי בלבד וחיצוני. הטיפול יתן לנו גם הכוונה האם מדובר במשהו אלרגי או אחר. אין חשש

מנהל פורום רפואת ילדים