תינוק יורד בכמות האוכל

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

14/03/2019 | 18:10 | מאת: שרי

היי. בני בן 6 חודשים אוכל תמיד מכל הממוצע.(בשבועות הראשונים וכבר מיד שנולד אכל 120מ"ל )כל שעתיים וחצי.ועלה בכמות מאד מהר. פתאום ירד בכמות ממש.לא רוצה לאכול,ולא מבקש כבר כמעט חודש ככה. ניסיתי לחכות איתו 4 שעות (שזה לא מתאים לו בכלל...)ואכל רק מעט...(150מ"ל). לאחרונה סבל משיעולים ודלקת עיניים אז חשבתי שה קשור ולא לחצתי אבל כבר עבר חודש והוירוס עבר ולא אוכל כמעט. היה אצל הרופאה ואמרה שהכל בסדר. בנוסף התחיל לבכות המון ונדבק אליי ולא מרפה ממני לשניה,הפסיק לשחק, וגם הפסיק לישון לילה שלם.מתעורר כל שעה וצורח ממש. מה לעשות???? מה הבעיה שלו???? אובדת עיצות....... תודה ממש ממש.

שלום, יכולות להיות כל מיני סיבות להתנהגות הזאת. צריך לבדוק אותו ולהתרשם מהסיפור. אשמח לעזור

מנהל פורום רפואת ילדים