ילדה בת 3 מאוד עצבנית

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/03/2019 | 14:17 | מאת: נועה

שלום רב, ברצוני להתייעץ לגבי ביתי בת 3 שלאחרונה צועקת המון ,בוכה בכי הסטרי כולל בלילות ולפנות בוקר, בצורה שלא ניתן להרגיעה והמצב נמשך כחצי שעה. אני מנסה לברר מדוע, ההתנהגות הזו מאוד מקשה עליי ועל כל בני הבית, אבל בראש ובראשונה מנסה לברר האם הילדה במצוקה. אשמח לתשובתכם. תודה רבה

שלום, שינוי קיצוני בהתנהגות אכן דורש בירור האם משהו קרה בגן או במקום אחר.

13/03/2019 | 11:28 | מאת: נועה

איזה גורם חיצוני יכול לבדוק את הילדה?חוץ מהצוות בגן כי ייתכן שהבעיה בבית

מנהל פורום רפואת ילדים