צרחות בשעות הערב- בת שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/03/2019 | 05:51 | מאת: גל

בתי בת 3 חודשים, צורחת בהיסטריה כבר מספר ימים למשך כחצי שעה בין השעות 20:00-22:00. לא ברור לנו אך נראה כאבי בטן. היא מתישה עצמה מבכי, ונרדמת עד הבוקר. מה יכולה להיות הבעיה? מה לחפש? כיצד ניתן להקל עליה? בנוסף, מכניסה ידיים רבות לפה גם בזמן הבכי- האם ייתכן תחילת שיניים??

שלום, צרחות מסוג זה מתאימות לגזים בעיקר. יתכן וזה משינוי של המזון.אם זה משהו שהחל רק לאחרונה. סבלנות וזה יחלוף וניתן לתת גם נובימול להקלה.

מנהל פורום רפואת ילדים