חוות דתך לבי ולטרן ג'ל כאנטי קי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/03/2019 | 20:49 | מאת: נטלי

שלום. בני בן11 נפל ונחבל בברך. מתקשה ליישר.מתלונן על הכאבים נבדק ע" אורטופד(לא ילדים ).תוצאה : צליעה,תפליט קל,המטומה קלה ונפיחות מדיאלית לפיקה.חרדה שלילי.טווח 0-130.ך מתקשה ליישר. יציבות תקינה. רופא אמר שאין צורך בצילום רנטגן. נתן למרוח וולטרן ג'ל. 2 שאלות : -אני חוששת משימוש לוולטרן . מה דעתך ?אולי יש משחה אנטי דלקתית אחרת -יותר בטוחה,אולי משהו הומאופטי?. -האם דעתך יש צורך בצילום רגנטן ?

שלום, אם האורטופד לא חשב שיש מקום לצילום אז לא צריך. ניתן להשתמש במשחת טראומיל הומיאופתית שעוזרת מאד.

מנהל פורום רפואת ילדים