פריחה אצל פעוטה בת 9 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/03/2019 | 15:02 | מאת: אולגה

שלום. הבת שלי בת 9 חודשים. לפני כשבועיים החלה לה תפרחת חיתולים קשה באיזור הטוסיק והפות. מרחתי לה אינוטיול ובאיזור הטוסיק הפריחה עברה אך החלה מאוד להחמיר באיזור הפות. הלכנו לרופא משפחה והתחלנו טיפול בדרמקומבין משחה ולא קרם. ללא הטבה. לאח מכן פנינו לרופאת עור שנתנה טיפול בקרם אלוקום ולסירוגין מריחת אינוטיול וביאפין. לא ממש עזר. באותו הזמי הבת שלי גם העלתה חומים והייתה על אנטיביוטיקה...נדבקה ממני. לאחר טיפול כשבוכ במוקסיפן עקב הצינון הפריחה בפות עוד יותר החמירה, לאחר ביקור היום אצל רופאת עור שוב היא אמרה שהתלבשה שם פיטריית קנדידה ונתה מרשם לטבע דרם פעמיים ביום ואחר שיעבור ניאזול פעם אחת ביום. האם טבעדרם זה לא חלש מדי ? הפריחה מאוד רצינית

שלום, כמובן שפריחות צריך לראות כדי לאבחן. אני מניח שרופאת העור יודעת מה היא אומרת ומה צריך לטפל

מנהל פורום רפואת ילדים