שאריות מזון בצואה אצל תינוק בן 7 חודשים מאז הטעימות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/02/2019 | 16:03 | מאת: לינה

שלום רב. בני בן 7 חודשים .מאז גיל 4 חודש שהחל טעימות אני רואה חתיכות של אוכל בצואה.ממש איך שנכנס .האם זה תקין?הזמנתי גם תור לרופא גסטרולוג.. נ .ב ישנו חוסר או כיס מרה קטן לפי האולטרסאונד לאחר הלידה זה לא ברור. לא יודעת אם זה קשור.אגב הצבע של הצואה תקין תמיד... תודה מראש!

שלום, אם צבע הצואה תקין הרי שאין בעיה בכיס המרה. בסוגים רבים של ירקות הם מופיעים בשלמות בצואה כיון שהמעי עדיין לא יודע לפרק את זה.

מנהל פורום רפואת ילדים