תולעים חוזרות לבת 4.

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/02/2019 | 02:54 | מאת: גיל

שלום, לבתי בת ה-4 מגרד בטוסיק ובפות, היא קמה מהגרד, אך טוענת כי לא כואב לה. אני לא מצליחה לראות כלום עם פנס. זוהי הפעם הרביעית מאז שנכנסה לגן הנוכחי שאנו חושדים שיש תולעים, בחלק מהפעמים אף ראינו. האם זה בעייתי לתת ורמוקס בפעם הרביעית בחצי שנה? בייחוד כי לא ראינו כלום וזהו רק חשד. מציינת כי לפניי כניסתה לגן הנוכחי לא היו לה תולעים מעולם. האם יש משהו שאנו יכולים לעשות? ממה עוד יכול להיות הגרד? האם יש ילדים שמועדים יותר לתולעים מאחרים? תודה רבה.

שלום, זה אכן מתאים לתולעים גם אם לא ראיתם אותם. תנו לה שוב טיפול מלא בורמוקס ואח"כ התחילו טיפול בתכשיר הומיאופתי R56 שהוא גם מונע וגם מטפל.

מנהל פורום רפואת ילדים