חום חוזר בתינוקת בת שנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/02/2019 | 15:01 | מאת: עדי

שלום. הבת שלי בת שנה וחודשיים. מיום שני בערב עד רביעי בערב היה לה חום סביב 39.3..מצב רוח טוב אכלה שתתה..קיבלה אקמולי..בחמישי כל היום והלילה היתה בלי חום.. היום יום שישי אחהצ החלה להיות חסרת מצב רוח וחסרת תאבון וכרגע עלה החום ל38..מה משמעות חום שעבר וחזר? לא הייתי אצל הרופא כי חשבתי שזה סתם וירוס..האם דורש פניה למוקד (יום שישי) במידה והיום עולה? או להמשיך בטיפול הורדת חום החשש שלי הוא בשל החזרה של החום.. יש לציין כי כמה מחברי הבית חולים לסירוגין כבר שבועיים תודה רבה

שלום, לעיתים מחלות וירליות עושות שני סיבובים ולכן החום שוב עולה. תמשיכו בהורדת החום וזהו.

מנהל פורום רפואת ילדים