סרטן.................

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/02/2019 | 12:00 | מאת: אמא

שלום אני בת 30 יש לי 3 ילדים לאחרונה אמא סיפרה שהיה לה אחות קטנה בת 3 שנפטרה מסרטן באיבר המין שלה אני נלחצתי ומפחדת שסה יהיה תורשתי ויעבור חליחה לבנים שלי יש לציין שכל דודות שלי נולד הרבה יךדים ואין להם בעיות או התגלה מחלה כזו אבל המחשבות לוחצות עליי מה דעתך

07/02/2019 | 12:15 | מאת: אמא

זה קרה לפני הרבה שנים 50 שנה שהייתה אמא שלי קטנה כלומר אחות שלה חלתה הדודות שלי יש הרבה ילדים לא הופיעה אצלהם המחלה הזו אני מפחדת אולי יעבור בגינם לילדים שלי

שלום, דעתי שתפסיקי להתעסק בזה ותגדלי את הילדים בכיף.

מנהל פורום רפואת ילדים