נדנוד הגוף והראש בזמן הירדמות תינוקת בת שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/02/2019 | 05:35 | מאת: קרן

שלום, הבת שלי כבר תקופה ארוכה מאוד מרדימה את עצמה ע"י הזזת הראש ןהגוף אין ספור פעמיים עד כדי מגע חזק של הגוף או הראש בסורגי המיטה מלווה בקולות הרגעה. המצב החמיר וזה יכול להיות גם חצי לילה. אני מודעת לתופעה וקראתי על זה לא מעט אך הבעיה שזה יכול להיות חצי לילה כך והילדה שורה תחתונה לא ישנה טוב עצבנית יותר במשך היום וזה ומאבדת המון אנרגיה בזמן השינה אין הדבר נשמע בריא בכלל זה משפיע עליה ועלינו כמובן. מה עלי לעשות ? יש לי גם סרטון אשמח לשלוח בפרטי

שלום, ילדים רבים מרגיעים את עצמם ומרדימים את עצמם בצורות דומות. לא צריך לעשות דבר.

מנהל פורום רפואת ילדים