דלקת ריאות והדבקה ממבוגר לתינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/01/2019 | 13:42 | מאת: Yan

שלום הילד שלי בן 8 חודשים ולפניי חודש היה עם דלקת ריאות ובמיון קיבל זריקת רוציפין עקב הקאת האנטיביוטיקה והתאושש. כעת הסבתא חולה בדלקת ריאות ועקב הפצרותיי היא לא מקשיבה ומנשקת את הילד בלחי וביד ולאחר מכן התינוק שם את היד בפה. כעת . בזמן זה שהוא נחשף אליה הוא לוקח מוקסיפן בגלל דלקת באוזניים. האם זה ימנע הדבקה בדלקת ריאות ? וכמה זמן אנחנו צקיכים להיות דרוכים אם יש זמן דגירה? תודה

שלום, המוקסיפן אכן טיפול לדלקת ריאות והוא יחסית מוגן אך בכל זאת מומלץ להרחיק אותו ממנה.

מנהל פורום רפואת ילדים