מחלת הנשיקה תונוקת בת שנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/01/2019 | 21:15 | מאת: טל

שלום.הבן שלי בן 7מחוסן חלקית(עד גיל חצי שנה בגלל ת.לוואי חמורות)ילד בריא.אחותו תינוקת בת שנה מנישואים חוזרים של האב חולה במחלת הנשיקה.האם בגלל שהבן מחוסן חלקית צריך להימנע ממפגש ולינה?הר.משפחה שלהם אמרה שלא יודעת איך זה משפיע על ילד לא מחוסן ולכן..השאלה הנוספת.לדעתי סביר והבן נדבק כבר מהאבא בגלל חום שהיה שבוע ד גרון שחשבו שחיידקי.כמה זמן זה מדבק?הרי אי אפשר להימנע חודשים ממפגש.פשוט לא להשתעל ולהתעטש מול הפרצוף וכו..

שלום, החיסונים לא מגינים ממחלת הנשיקה. אין מניעה להפגיש בינהם

מנהל פורום רפואת ילדים