האכלה תעופה לתינוקת עם ריפלוקס

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/01/2019 | 07:56 | מאת: שחר

יועצת השינה אמרה לנו שחייבים להימנע מהאכלה תעופה כדי שיהיו לתינוקת מרווחים ברורים בין ארוחה לארוחה וזמני מנוחה לקיבה שלה. מצד שני אנחנו קוראים באתר של מכבי וכללית שתינוקות עם ריפלוקס בד"כ רצוי להאכיל לעתים תכופות יותר ובכמויות קטנות יותר... הילדה בת 7 חודשים וכבר תסמיני הריפלוקס פחתו משמעותית אך עדיין קשה לה מאוד לאכול כמויות גדולות. מה נכון?

19/01/2019 | 07:57 | מאת: שחר

תכופה *** אוטו-קטרקט דבילי....

שלום, שמירה על ארוחות קבועות עם הפסקות בזמן האוכל להוצאת אוויר.

מנהל פורום רפואת ילדים