בן 5 הקאה בצבע צהוב .אמא מודאגת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/01/2019 | 20:45 | מאת: דשה

שלום. רקע: בן 5 בריא בדרך כלל,לפני שנה עבר ניתוח אפנדקטומי. מהלך תקין,ללא סיבוכים לאחר מכן. מזה שבוע סובל משלשולים ,בחילות והקאות. ללא חום. רופאת ילדים סבורה שמדובר בוירוס. היום הקיא כמות גדולה מאוד תוכן מיימי בצבע צהוב עם גבן ירקרק. ההקאה הופיעה כ8-9 שעות לאחר שאכל יוגורט בלבד. מאז ההקאה בצבע זה לא חזרה. לאחר ההקאה היו בחילות,כעת פחתו. רציתי לשאול האם הקאה בצבע צהוב מצביעה על משהו מסוכן? תודה

שלום, במקרים אלה יש לשלול במקום הראשון חסימת מעי בעקבות הניתוח שהוא עבר. מציע לגשת למיון לצילום.

מנהל פורום רפואת ילדים