חום ורעידות אצל ילדה 4.5

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

14/01/2019 | 20:42 | מאת: יערה

ערב טוב ביתי היום אחהצ החלה להרגיש בפתאומיות שקר לה.. ביקשה שנכסה אותה והתחילה לרעוד ממש כל בגד ששמתי עליה לא עזר.. הכנסתי להתקלח וגם במים החמימים היא המשיכה לרעוד כאילו לא משפיע עליה כשיצאה רעדה ממש כמעט קפצה מרעידות חיבקתי ועטפתי אותה וחיממתי את החדר מדדתי לה חום היה לה 37.7 חמש דק אחרי זה כבר עלה ל37.9 ופחות מכמה דק ל38.3 הכנסתי למיטה אמרה שלא מפסיקה לרעוד נתתי נורופן מיד והיא נרדמה לציין שאחיה בן ה8 התחיל טיפול אנטביוטי ביום שבת כיוון שחלה בדלקת ריאות.. האם כני תריכה לחשוש מהרעידות? הן יכולות להעיד על משהו מלבד עליה חדה בחום? מעולם לא היתה ככה כשהעלתה חום ואני מאוד לא רגועה מזה.. אשמח למענה! תודה רבה

שלום, זאת צמרמורת שאופיינית לעליית חום. זה קורה פעמים רבות ביותר ונורמלי

מנהל פורום רפואת ילדים