חום מעל 5 ימים ילד בן 8.5

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/01/2019 | 02:13 | מאת: יערה

לילה טוב הבן שלי בן 8.5 סובל מחום מיום שני בערב לפני יומיים התחיל שיעול ליחתי היינו ביום חמישי אצל הרופאה שלא ראתה כלום ואמרה לחזור עוד יומיים (יום ראשון) לציין שהילד יחסית חיוני, משחק, אוכל.. אבל ביומיים האחרונים החום הכיע ל9.1 קיבל היום נורופן ב11:00 בבוקר והיה נראה לפי ההתנהגות לו וחום הגוף לאחר מספר שעות שזה אוטוטו מאחורמו ובפעם האחרונה שבדקתי ב24 בלילה שוב עלה החום ל9.1 כמה דברים עליו לא סבל משפעות או חום מעל שנה, בריא בדרכ לא נלווה לחום הזה מלבד שיעול עם ליחה, דבר נוסף שוקלת לקחת אותו מחרלביקור רופא ולא לחכות ליום ראשון מחשש לדלקת ריאות שאולי הרוםאה פיספסה.. אשמח לשמוע חוות דעתכם סופש נעים

שלום, התיאור יכול להתאים למחלה וירלית וגם לדלקת ריאות. לא ניתן לעזור הרבה ללא בדיקה רפואית מתאימה.

מנהל פורום רפואת ילדים