בלוטה נפוחה מתחת לאוזן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/01/2019 | 14:40 | מאת: בלוטה מתחת לאוזן

בני בן שנה וחצי עם דלקת ריאות כבר שבוע רק יום שלישי אתמול איבחנו שיש דלקת ריאות התחיל טיפול אנטיביוטי יש חו גם אסתמה ילדים מקבל משאף וכדורים סטרואידים כרגע בטיפול שמתי חב הבוקר לנפילות בצד שמאל כשנגעתי הגולה זזה נכנסתי ללחץ מטורף לא הבנתי מה זה התקשרתי לרופאה שמטפלת בו אמרה שזה בלוטת הלימפה אין מה להילחץ רק חהיות במעקב ..אני עדיין לא רגועה

שלום, להרגע במיידי!!! זאת בלוטה תגובתית לדלקת שיש לו. לא לעשות כלום וזה נורמלי ותקין לחלוטין.

מנהל פורום רפואת ילדים