שאלה לגבי 2 בנותי 12 ו 13

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/01/2019 | 23:20 | מאת: א

שלום, 1. לגבי ביתי בת 12 לפני ניתוחון קטן בעיניים - עשתה הבוקר בדיקות דם - ספירת דם, כימיה וקרישה, בטופס נכתב שעליה להיות בצום, היא בטעות שתתה כוס שוקו לפני הבדיקה. האם זה ישפיע לרעה על תוצאות הבדיקות? טרם קיבלנו תוצאות. האם זה ישפיע לרעה על הבדיקות? האם יש צורך בבדיקות מחדש? 2. לגבי ביתי השנייה בת 13 - בריאה בד"כ. יש לה איזשהי אלרגיה בתקופת החורף שגורמת לה לעקצוץ בגרון ושיעול טורדני מאוד. שנה שעברה הרופא אמר שזו חתיכת ליחה בגרון שמציקה לה - ניסינו כל מיני תכשירים ולא עזר, ומה שעזר לה זה שתיית סודה לשתיה (כפית מהולה במים), השנה גם זה לא עוזר - אשמח לקבל את עצתך. תודה מראש.

שלום, שתיית השוקו לא תפריע לבדיקה לגבי האלרגיה יש הרבה תכשירים כולל הומיאופתיים שיכולים לעזור

מנהל פורום רפואת ילדים