גיל חודשיים - קשר עין

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/12/2018 | 20:02 | מאת: אור

שלום הבן שלי בן חודשיים, עשינו היום את החיסון בטיפת חלב ובבדיקה שערכה האחות לגבי קשר עין- עלה כי התינוק שלי לא כל כך עוקב אחרי חפץ.. מה גם שהוא לא מסתכל על הפנים שלי ולא עוקב לאורך זמן..נראה שהוא מעדיף להסתכל מסביב לרוב.... היא קבעה לנו תור לרופאה התפתחותית...עד אז.. אני רועדת... אני עובדת עם אוטיסטים וזה ממש ערער אותי... מה בערך משך הזמן שהם מסוגלים להסתכל על הפנים? מה ההגדרה של העדפת פנים? האם יש תסמינים בגיל חודשיים?

19/01/2019 | 19:01 | מאת: אדית

לי יש תינוקת בת חודש וחצי בדיוק עם אותה תופעה וגם לי עלה החשש לאוטיזם אבל הבנתי שאי אפשר לאבחן בגיל כזה. תוכלי לרשום איך התקדמתם עם התור אצל הרופאה ההתפתחותית? בינתיים אני בחרדות. שאלה נוספת, האם חייך? מתהפך? אוכל באופן תקין? אני שואלת כי אולי המקרים דומים ואני מחפשת נקודות השקה

מנהל פורום רפואת ילדים