שאלה דחופה בנוגע לבני בן ה-4

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

14/12/2018 | 21:40 | מאת: Limor

בני, חודש הבא בן 4 מיום שלישי אחהצ לא חש בטוב זה התחיל בכך שכאבה לו הבטן והקיא מספר פעמים . יום למחרת(רביעי) הרגיש מצויין כל היום ובערב התפתח חום, שבעצם עולה ויורד עד היום ( שישי) מבלי שנעלם. היום בבוקר היינו אצל רופאה שאמרה שכנראה יש לו דלקת גרון. היא לקחה משטח גרון(התוצאות יגיעו שבוע הבא) ואמרה בכל מקרה להתחיל אנטיביוטיקה ,ובמידה והתוצאות יצאו שליליות, יש להפסיק את האנטיביוטיקה. עדיין יש לו חום גבוה עולה ויורד ודבר חדש שלא היה לו מעולם , הוא שיש לו מאין הזיות ,כאשר מתעורר,הוא ממלמל שטויות ודברים לא קשורים. היום הוא קיבל את האנטיביוטיקה לראשונה בצהריים ובערב ( פעמיים ביום). האם היינו צריכים כבר להתחיל לחוש הטבה עם זו באמת דלקת גרון?

שלום, ההזיות זה מחום גבוה. האנטיביויקה מתחילה להשפיע תוך 48-72 שעות.

18/12/2018 | 22:30 | מאת: לימור

תודה רבה!

מנהל פורום רפואת ילדים