מודאגת מאוד..פילונידל דימפל והטיית קו סקרלי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/12/2018 | 18:38 | מאת: עדי

שלום ד"ר. היום הייתי עם הבן שלי בטיפת חלב, הוא בן 5 חודשים (פג ונולד בשבוע 30) והרופאה בטיפת חלב הלחיצה אותי ממש ואיבחנה אצלו פילונידל דימפל (השקע מעל הטוסיק) והטיית קו סקרלי לימין. שלחה אותי לאולטרסאונד עמוד שדרה תחתון בדחיפות. זה מסוכן?? יכול להיות שזה כלום? אני ממש בלחץ וקבעתי תור לאולטרסאונד בתל השומר אבל היה פנוי רק בסוף החודש... אודה לתשובתך!

שלום, זה ממש לא מסוכן ואל אומר דבר. אין כאן משהו דחוף ותמתינו לתור בסבלנות.

13/12/2018 | 11:39 | מאת: עדי

תודה רבה על התשובה שלך! הצלחת להרגיע אותי קצת.. היא פשוט ממש הלחיצה אותי ואמרה שאם יש 2 סימנים זה חשד לבעיה בעמוד השדרה

13/12/2018 | 11:40 | מאת: עדי

ויכול להיות שזה כלום?

שלום, בהחלט

מנהל פורום רפואת ילדים