גזים חזרו בגיל 3 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/12/2018 | 22:06 | מאת: אמא מודאגת

הבן שלי בן 3 חודשים ושבוע ולפני חודש וחצי בערך הגזים נרגעו, היה סובל מעט אבל השתפר. בשבוע האחרון שוב החמיר לו ברמה שקשה לו לישון. שמעתי שבסבחבו. הגיל הזה זה אמור לעבור למה אצלו זה החמיר? האם זה משהו שצריך להדאיג? הוא גם יונק וגם אוכל תמל..תודה.

10/12/2018 | 22:11 | מאת: אמא מודאגת

עוד משהו קטן, אני מניחה שזה גזים לפי התנועות גוף של הקיפול רגליים ואי נוחות ותזוזה מצד לצד ומידי פעם משתחרר לו. הייתי אצל הרופא גם בגלל שהוא היה לא נינוח בזמן האוכל עשה לו בדיקה כללית וראה שיש 2 נקודות לבנות על השקדים ואמר שזה יחלוף לבד.אין חום.

שלום, אין חוקים קבועים בנושא הזה והכל אפשרי. כמו שזה הגיע כך זה גם יעלם.

מנהל פורום רפואת ילדים