הקלה על גזים אצל תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/12/2018 | 15:44 | מאת: שירן

כיצד ניתן להקל על גזים אצל תינוקת בת 3 שבועות.. עושים עיסוי, אמבטיה, נמר על העץ, קיפול רגליים ולא מקל כ"כ.. ניסינו סימיקול כבר 3 ימים ולא מרגישים שינוי.. יש המלצה על משהו נוסף? ומה לגבי ביוגאיה? לא מכירה אך שמעתי מהמון אמהות שעושה פלאים.. האם בטוח לשימוש בכלל ובגיל זה בפרט? תודה רבה ובריאות לכולנו

שלום, ניתן להשתמש בתכשיר הומיאופתי r37 junior המיועד לתינוקות. לגבי ביוגאיה אין מניעה להשתמש לגבי היעילות אינני יודע.

מנהל פורום רפואת ילדים