תינוקת שנחנקת..אמא מודאגת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/12/2018 | 20:33 | מאת: סאנשיין

שלום, יש לי תינוקת בת 3 חודשיים..מאז שנולדה היא נחנקה לי תוך כדי האוכל מס' פעמים. היא אכלה בהתחלה מטרנה אקסטרא קאר ולארח פריחה באיזורים בגוף הרופאה החליפה לה לנוטרליון פפטי. לאחרונה היו מקרים שנחנקה גם בזמן השינה זה היה מלווה בגלגול עיינים ולפעמים בעיינים פעורות והיא היתה מקשיטה את הגוף לאחור. היו גם פעמים ממש בודדות שיצא גם אוכל מהאף שזה היה מלווה גם כן בעיינים פעורות עם דמעות. לרוב זה נראה שהיא נחנקת מהרוק שלה..נראה שהיא לא מצליחה לבלוע את הכמות של הרוק. התשובות של הרופאה לא מספקות אותי היא טוענת שזה מהרוק ושזה יעבור.. בינתיים זה רק מחמיר..אני מרגישה שזה הרבה מעבר.שמשהו מציק לה.

שלום, כפי שזה נשמע מדובר ברפלוקס שגורם לאוכל לעלות לה ולגרום לה להשתנקות. אשמח לבדוק ולעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים