חום שלא יורד עם אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/12/2018 | 11:10 | מאת: Ayel

שלום, בתי בת שנה ו3 חודשים עם חום גבוה ושיעול כבר היום השישי. לפני שלושה ימים התחילה טיפול במוקסיפן פורטה עקב חשש לברונכיט והחום עדיין לא יורד. הילדה חלשה ולא אוכלת כמעט אני דואגת. האם זה הגיוני שהאנטיביוטיקה לא משפיעה כבר? יכול להיות שהיא צריכה להחליף אנטיביוטיקה? לציין שלפני שלושה שבועות היתה עם אותן תופעות וטופלה באזניל. תודה

שלום, לעיתים מדובר במחלה וירלית ולא חיידקית ולכן האנטיביוטיקה אינה משפיעה. שווה להגיע לבדיקה חוזרת אצל הרופא המטפל ולראות אם יש ממצאים חדשים.

מנהל פורום רפואת ילדים