האכלה ושינה של תינוק בן 3 וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/12/2018 | 17:23 | מאת: איילה

שלום, יש לי תינק בן 3 וחצי חודשים שאוכל מהר. כל האכלה שלו זה עם בכי אני צריכה לעצור לעשות לו גרעפס ולהמשיך. הוא אוכל מטרנה אקסטרה קומפורט וגם לא בהכרח מסיים אני שמה לו בערך כמות של 150 והוא דוחף את הפטמה החוצה. הייתי אצל הרופאה והיא לא ידעה להגיד לי מה לעשות. בנוסף הוא ישן על הבטן וכל המתעוררות שלו זה עם בכי - האם זה צריך להיות ככה? מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לו?

שלום, לתינוק יש כנראה רפלוקס קיבתי וישטי. זאת הסיבה לכל ההתנהלות הזאת. ניתן לטפל בבעיה ואשמח לעזור לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים