התייעצות לגבי תינוק בן 3 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/11/2018 | 21:40 | מאת: אמא דואגת

שלום רב, הבן שלי בן 3 חודשים וכמה ימים ולאחרונה הוא התחיל לבכות מתוך שינה, לפעמים הוא מתעורר מזה ולפעמים לא. חשוב לציין שהוא לא מתכווץ או משהו בסגנון שמעיד על גזים אלא פשוט פורץ בבכי קורע לב-בדקתי הכל- טיטול נקי, אוכל, חום , טמפרטורת גוף והכל היה בסדר. בנוסף, גם בשעות הערות שלו ביום הוא בוכה יותר ועצבני יותר , מה יכולה להיות הסיבה? איך אני יכולה לעזור לו?

שלום, התמונה יכולה להתאים לרפלוקס קיבתי וישטי שגורם לתופעות האלה. אני אשמח לעזור ולטפל.

מנהל פורום רפואת ילדים