אגן כליה מורחב לתינוק בן חודש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/11/2018 | 08:11 | מאת: דנה

שלום ד ר בהריון בשבוע 32 גלו הרחבת אגני כליות אצל העוברית שלי אגן כליה ימין 5.5 ושמאלי 8.6 אחרי הלידה בשבוע עשיתי לה US והתשובה היתה כליה ימנית :בגודל 3.2סיימ, פרנכימה שמורה,אגן מורחב 0.9 סיימ ,לא הודגמו תהליכים ,לא הודגמו אבנים כליה שמאלית :בגודל 4.0 סיימ פרנכימה שמורה ,אין הרחבה באגן כליה ,לא הודגמו תהליכים , לא הודגמו אבנים . ולא נותנת לה אנטביוטיקה . רוצה הסבר לתשובה תודה

שלום, סה"כ הבדיקה טובה ומראה מגמת שיפור משמעותית לעומת הבדיקה בהריון. צריך רק המשך מעקב.

מנהל פורום רפואת ילדים