בת 17 קפיצות בשרירים ביידים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/11/2018 | 18:34 | מאת: אורלי

היי, אני בת 17 ומתמיד הייתי חלשה, חסרת ברזל וויטמינים. כרגע נראה שיש לי מאגרים די מלאים של ויטמינים וברזל מלבד ויטמין D עשיתי המון בדיקות בשנתיים האחרונות בדיקות דם, אולטרסאונדים, בדיקות של עצבים בגוף ובכל יצא תקין. בדרך כלל השירירים שלי חלשים אבל ביומיים האחרונים התחלתי להרגיש קפיצות ביד שמאל כל כמה שניות ואני נלחצת מכל מה שכתוב באינטרנט לגבי ניוון שרירים.. מה זה יכול להיות?

17/11/2018 | 18:38 | מאת: אורלי

חשוב לי לציין שאני מתמיד כזה מאד ויש לי רעידות בכפות ידיים מתמיד אבל הקפיצות בזרוע עצמה הן חדשות

מנהל פורום רפואת ילדים