תינוק שמתעורר בלילה ומשרבב לשון

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/11/2018 | 11:00 | מאת: דניאלה

אבקש להתייעץ: תינוק בן 3 חודש', מתעורר מדי לילה בשעה קבועה ומשחק עם הלשון - כלומר, נראה שזה מה שמעיר אותו. ואז זמן רב עד מצליח להירדם לאחר מכן. הוצאת הלשון במידת קלה גם בשעות היום, אולם בלילה הדבר מעיר אותו בשעה קבועה. ממה נובע? איך ניתן להקל? הרופא לא אבחן משהו ספציפי, מלבד שאולי קשור בריפולקס סמוי... תודה מקרב לב

שלום, הוצאת הלשון והחזרתה יכולה להעיד בתינוקת על בחילה כתוצאה מרפלוקס. ניתן לעזור ולטפל

08/11/2018 | 13:00 | מאת: דניאלה

תודה רבה ד"ר על תשובתך. שאלה קטנה נוספת: רק בהנחה ורופא הילדים לא מציע פתרון, מי יכול עוד לסייע? רופא מומחה? יועצת שינה?

מנהל פורום רפואת ילדים