ילד בן 10. מתלונן על הסחרחורת ללא סיבה נראית לעין

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/11/2018 | 19:57 | מאת: נינה

שלום. בני בן ה10 החל להתלונן היום על הסחרחורת .ללא תלונה על הבחילות או הקאות,שולל נפילה או מכה בראש,תיאבון שמור,הסחרחורת מתמדת ומופיעה גם במנוחה וגם בתנוחה. אציין כי הוא הולך לבית נספר עם ילקות כבד על הגב -כ 10 קילו. לא מתלונון על שינוי בראיה. אין חום.תור לנוירולוג ילדים נקבע לעוד חודשיים. אני לחוצה מאוד. האם לדעתך יש צורך בפניה דחופה למיון? אם לא -במה לדעתך מדובר?

שלום, לפני הכל ניתן לגשת לרופא המטפל וברוב המקרים הוא יכול לעזור באבחנה.

מנהל פורום רפואת ילדים