שתייה מרובה של מים אצל ילד בן שמונה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/10/2018 | 23:59 | מאת: מיים הילד בן שמונה שותה יותר מעשרה בקבוקי מים קטנים ביום

הילד בן שמונה, בדרך כלל לא שותה הרבה באופן חריג, לא אוכל ירקות בכלל, כן אוכל בשר, גבינות וביצים. מזה ארבעה ימים שותה מעל 10 בקבוקי מים קטנים ביום. לא ברורה הסיבה, ערך הבוקר בדיקת דם נשללה סכרת (יצא 83). מה זה יכול להיות? איזה בדיקות צריך לעשות? למה לעזזל אני לא מצליחה לשלוח את השאלה הזאת וכל הזמן מקבלת הודעות שיש למלא לפחות 20 תווים?!

שלום, זה יכול להיות משהו התנהגותי אבל אם שללתם סכרת הרי שאין כנראה בעיה מיוחדת וכמו שזה בא כך זה יעלם.

מנהל פורום רפואת ילדים