האם חלב שהושאר בחוץ כמה שעות מקולקל?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/10/2018 | 18:32 | מאת: חדווה

שלום אני בטיול שנתי והכנת לי נס קפה והבעיה שגילתי שהשאירו את החלב מחוץ למקרר כמה שעות והיה יחסית חם בערב. ואחרי כמה שעות הרגשתי תחושות בחילה וחולשה בגוף.האם הוא מקולקל?ומה אני צריכה לעשות בנוגע לבחילות

25/10/2018 | 17:27 | מאת: חדווה

מוסיפה..שבמהלך היום הרגשתי צורך להקיא ולא הקאתי כי לא הצלחתי. פשוט הרגשתי אי נוחות בבטן ..והרגשה מוזרה בגרון..תוכל לעזור לי להתמודד? מציינת שעבר רק יום וזה לא עבר

שלום, אכן יכולצלהיות שהתקלקל ואז זה יעבור תוך מספר שעות או שתקיאי. בכל מקרה זה חולף לבד.

מנהל פורום רפואת ילדים